FÜRDŐSZOBATERVEZÉS

Fürdőszobák, wellness-terek lakberendezési tervezése, tanácsadástól a teljes körű kivitelezésig

Vázlattervezés:

A helyszíni felmérést és az elvárások, szokások alapos feltérképezését követően az Ön igényeit és a fürdőszoba adottságait maximálisan figyelembe véve javaslatot teszünk a lehetséges berendezési variációkra, a felhasználható szaniterekre, burkolatok típusára, az alkalmazható színekre, fényekre. A vázlattervi szakaszban számítógépes alaprajzi tervek készülnek 1:100-s vagy 1:50-s léptékben.

 

Kiviteli tervek:

A vázlattervek alapján, gyakran azok kombinációjából elkészítjük azokat a részletes, méretezett  kiviteli terveket, amelyek segítségével a kivitelező szakágazatok életre tudják kelteni megálmodott fürdőszobáját.

nagyfurdo2_felulperi.jpg

 

 

Berendezési terv: 1:100 vagy 1:50 léptékben készülő végleges  alaprajzi terv, amely tartalmazza a kiválasztott szaniterek, berendezési tárgyak elrendezését.

furdoszobatervezes_szinesberendez.jpg

Falnézetek terve: 1:50 vagy 1:20 léptékben ábrázolja az egyes falrészletek berendezési tárgyainak elhelyezését, egymáshoz való viszonyát.

fszoba_falnezet_3.jpg

Burkolatterv: 1:50 vagy 1:20 léptékben a padló és a falak burkolatának anyagát, mennyiségeiket, díszítőelemeket, fugaszínt, esetleges dilatációt és a burkolás kezdőpontjait ábrázolja.

Világítási terv: a fényforrások elhelyezkedését, típusát, a dugaljak, kapcsolók és egyéb elektromos berendezések helyét határozza meg 1:50 vagy 1:20 léptékben.

Függönyözési/árnyékolási terv: amennyiben a helyiség adottságai lehetővé teszik, javaslatot teszünk az alkalmazható árnyékolási technikákra.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 12
Heti: 30
Havi: 275
Össz.: 59 208

Látogatottság növelés
Oldal: Fürdőszobatervezés kivitelezéssel
FÜRDŐSZOBATERVEZÉS - © 2008 - 2018 - furdoszobatervezes.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »